Friday, August 22, 2008

blä

jag ska inte skriva något alls här just nu, då kommer det bara komma en massa dumma saker. som egentligen behöver få sägas, men jag vill inte framstå som dum så jag väljer att inte skriva det.
"jag väljer att inte säga saker för att undgå att någon blir ledsen/undgå konfrontation" är det något bra, eller ska man säga vad man tycker iaf?

over, and out.

1 comment:

  1. Anonymous09:51

    Jag tycker du ska skriva vad du tycker, men du behöver ju inte börja snacka skit innan du tagit dig en seriös funderare. Och jag vet, jag är skitsvinig, elak och ond och blablabla, men du får faktiskt ta och skärpa till dig och jag tar inte tillbaka något jag sagt.

    För jag antar att ditt "undvika konfrontation" är riktat till mig.

    Och dina vänner kommer bli skitsura på mig och trösta dig med fester, mata dig med "den bästa medicinen", osv, men det du egentligen behöver är att tänka igenom vad det är som händer, analysera vad som är fel, och rätta till problemet. Om jag är problemet så fine, jag kan försvinna om det är det du vill. Om det faktumet att du håller på att fucka upp ditt liv är problemet kan du ju ta tag i livet i ett hörn och arbeta dig inåt. Men du måste börja någonstans, du kan inte bara skylla på att du är förvirrad och sen medvetet springa runt och göra korkade saker. Om du inte vill ha min hjälp så nekar du ju dig själv en möjlig lösning, då vill du ju inte ändra på saken.
    DET gör mig besviken.

    Hata mig gärna, jag står ändå för vad jag tycker.

    Niclas

    ReplyDelete